default

ISEKI TLE с премиера на АГРА 2018 и специални промо цени за земеделците

ISEKI TLE с премиера на АГРА 2018 и специални промо цени за земеделците
Фев. 14, 2018

В началото на 2018 г. най-новата серия трактори на престижния японски производител ISEKI влезе и в България. След успешните премиери на редица европейски аграрни изложения, официалният вносител на марката за България, фирма Скайтрак, направи достъпна тази серия трактори и за българските земеделски стопани.

Новата серия ще направи своята премиера за България по време на изложението Агра 2018, което се проведе от 21 до 25 февруари в Международен панаир - Пловдив. 

Премиерата ще се състои на 21-ви февруари от 12,30 часа на щанда на официалният вносител на ISEKI  за България - фирма Скайтрак, където ще има специална програма за земеделските стопани.

Серията трактори ISEKI TLE е представена от два модела - TLE 3400 и TLE 4490 с максимална мощност на двигателя съответно 38 к.с. и 55 к.с. И двете версии имат турбо компресори, а TLE 4490 се задвижва с четири цилиндров дизелов двигател, което предоставя отлична производителност за нуждите на средните по размер земеделски стопанства.

И двата нови модела могат да бъдат оборудвани с климатизирана и обезшумена кабина. В този случай, тракторът става мултифункционален помощник във фермата, като може да се използва за интензивни пръскания на овощни градини и лозя, както и да осигури допълнителен комфорт и независимост от климатичните условия.

Голямата новина за 2018-а година при японските трактори е, че новите модели ISEKI вече са на много по-добри цени - достъпни за земеделските производители. Трактори ISEKI могат да бъдат закупени на лизинг с 0% лихва за 24 месеца!  

Фирма Скайтрак ви очаква на премиерата на новата серия ISEKI TLE, както и в останалите панаирни дни с много промоционални предложения за всички изложени машини.