Skytrak

Новини

Все повече земеделци и животновъди избират японските трактори ISEKI (ВИДЕО)
28.02.2017 г.
трактори ISEKI

Силен интерес към новите серии японски трактори ISEKI отчете Скайтрак по време на селскостопанското изложение АГРА 2017.

Официалният вносител на престижната японска марка трактори представи новата серия ISEKI TG 6000 с моделите ISEKI TG 6370 и ISEKI TG 6490, към които имаше силен интерес от страна на овощари, зеленчукопроизводители и животновъди.

Това са високопроизводителни трактори с много екстри, изключително икономични и здрави, съчетаващи всички необходими функциии за работа на полето или във фермата. Интересът към тях от страна на земеделците бе повишен и от опцията за нисколихвен лизинг до 60 месеца, който Скайтрак предлага.

Тракторите ISEKI от серията TJA, които са в мощностния диапазон от 86 до 102 к.с. привлякоха вниманието на редица земеделски производители и животновъди, тъй като могат да изпълнят универсални дейности във всяко стопанство. Синхронизирани автоматични скоростни кутии, крийпър за тежки натоварвания, опция за челен товарач и преден ВОМ са само част от предимствата на тази серия трактори.  Те са изключително здрави и икономични, доказани в своята производителност вече в редица региони на България.  

По време на АГРА 2017, посетителите на щанда на Скайтрак видяха пълната гама японски трактори ISEKI, включително специализирани малогабаритни трактори за работа в лозови масиви, оранжерии и тесни пространства във фермите, както и комунални машини за зелени площи.

Пълната гама нови японски трактори се предлага с богата и изпитана в своето качество комплектация от прикачен инвентар за нуждите на стопаните: навесни и комбинирани прикачни пръскачки от марката Agron, включително специализирани вентилаторни пръскачки за овощни градини и лозя; пълна гама шредери от марката Carrera, включително с автоматично отклоняваща се секция за работа в овощни градини и лозя.
Скайтрак показа на АГРА, утвърдени в своето качество и производителност ямокопатели, тренчери, машини за зеленчукопроизводство, както и пълна гама почвообработваща техника.

Всеки ден на щанда на компанията се организираше Happy Hour с кетъринг и напитки, а посетителите попълнили анкета, участваха в томбола за спечелването на навесна торачка Megametal. Сред стотиците земеделци, късметът се усмихна на младия фермер Атанас Стоянов, който обработва 100 декара овощна градина.

Повече информация за новите японски трактори ISEKI, възможностите за лизинг, както и детайли за пълната гама прикачен инвентар и нов внос употребявани японски трактори, можете да получите като посетите базата на Скайтрак на главен път Пловдив-Карлово, след разклона за село Калояново или се обадите на 0888 666 000


 ВИЖТЕ ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ АГРА 2017:
 


Контакти

Адрес:
Главен път Пловдив - Карлово, след разклона за село Калояново

И-мейл:
info@skytrak.bg

Телефон:
+359 888 666 000, +359 31596120
Форма за обратна връзка

Име / Компания

e-mail

Телефон

Запитване

Изпрати