Skytrak

Новини

Скайтрак ще покаже цялата гама японски трактори ISEKI на АГРА 2017
01.02.2017 г.
ISEKI на АГРА 2017

Официалният вносител на японските трактори ISEKI за България - Скайтрак ще вземе силно участие на Агра 2017, от 22 до 26 -и  Февруари в Международен панаир Пловдив.

Компанията ще посрещне своите клиенти и партньори на изцяло обновен щанд пред палата № 3, на който ще предложи комплексни технологични решения за овощари, зеленчукопроизводители, животновъди и зърнопроизводители.

Само по време на АГРА 2017, Скайтрак ще предостави специални ценови и лизингови условия за новите трактори ISEKI. Получете промоционална и персонална оферта за трактор и прикачен инвентар, като посетите щанда на фирмата или уговорите среща на : 0888 666 000.

Фермерите ще имат възможност да видят пълната гама нови трактори ISEKI,  покриващи всички нужди в селското стопанство, както и нуждите от специализирана комунална техника и машини за поддръжка на зелени площи, паркови пространства и пътища.

Специално за изложението от фирма Скайтрак предлагат тракторите ISEKI с осигурено финансиране - лизинг с 0% лихва за 2 години и 3,6% до 5 години.

Всеки ден по време на изложението от 11,30 до 12,30 на щанда на фирма Скайтрак ще се провежда часът на ISEKI. По време на него на чаша вино фермерите ще имат възможност да се запознаят с всички новости с бранда  Iseki, както и да вземат участие в томболата с награди и да спечелят в края на изложението голямата награда - торачка Megametal !  

На изложбената площ на фирма Скайтрак, земеделците ще могат да получат специална оферта за закупуване на налични на склад употребявани японски трактори - от марките -  Kubota, Iseki, Mitsubishi, Shibaura, Yanmar, Hinomoto. Изборът на подходящ инвентар също е гарантиран от специалистите в Скайтрак по време на изложението.
 


Контакти

Адрес:
Главен път Пловдив - Карлово, след разклона за село Калояново

И-мейл:
info@skytrak.bg

Телефон:
+359 888 666 000, +359 31596120
Форма за обратна връзка

Име / Компания

e-mail

Телефон

Запитване

Изпрати