default

Скайтрак внесе дългоочакваният ISEKI TLE 4490 с кабина

Скайтрак внесе дългоочакваният ISEKI TLE 4490 с кабина
Авг. 21, 2019
Скайтрак внесе дългоочакваният модел ISEKI TLE 4490 с шумоизолирана кабина, който е отличното решение за всички стопанства, особено за тези, които искат да извършват пръскания или продължителни работни задачи без значение на климатичните условия.

Тракторът е най-доброто решение на пазара у нас в съотношение цена - мощност. За разлика от различни брандове корейски, китайски, полски, чешки и турски трактори в ниския ценови сегмент, то тук е налице типичното високо японско качество.

ISEKI TLE 4490 е оборудван с турбо-дизелов двигател с мощност 55 к.с. Трансмисията е синхронизирана с 12/12 предавки  и реверс с възможност за бързо и удобно маневриране при скоростен диапазон от 1,6 до 26,2 км./ч.  

Навесната система е с капацитет 1580 кг. и има 6 хидравлични извода + бърз бутон разположен на калника, за лесно управление на повдигащите рамене. ISEKI TLE 4490 е агрегатиран с 2 независими хидравлични помпи, като тази за навесната система е с максимален капацитет от 74.3 литра/минута. 

Кабината на трактора е оборудвана с парно за работа през студените месеци, а от Скайтрак подаряват на всеки клиент аудио-музикална система.

Тракторите ISEKI TLE 4490 придобиха широка популярност в България и във варианта за оборудване с челен товарач, което ги прави незаменими помощници в животновъдните стопанства, както и за универсални работни задачи в по-големите стопанства, където има нужда от допълнителен трактор.

Двигател: 
Максималната мощност от 55 к.с, оборудван специално с ISEKI Turbo за още по-голяма мощност.
4 цилиндров дизелов двигател, с обем 2197 куб.см. и индиректно впръскване. 
Бърза достъпна мощност - при 1500 об./мин., двигателят достига 140 Nm

Трансмисия:
3-степенна хидростатична или синхронизираната трансмисия, която гарантира оптимално сцепление
12/12 предавки 
Реверс с възможност за бързо и удобно маневриране при скоростен диапазон от 1,6 до 26,2 км./ч.  
Навесната система: 
6 хидравлични извода 
бърз бутон разположен на калника, за лесно управление на повдигащите рамене. 

Управление:
Две независими хидравлични помпи, като тази за навесната система е с максимален капацитет от 74.3 литра/минута. 
Товароподемност:
Максималната товароподемност на навесната система - 1580 кг.

Новите японски трактори ISEKI се предлагат за закупуване с гъвкави схеми за лизинг (безлихвен до 24 месеца) и максимална продължителност 60 месеца. Пъровначалната вноска е обект на персонално договаряне с всеки клиент.

За повече информация: 0888 71 36 89 , info@skytrak.bg