default

АГРА 2018: Новите модели трактори ISEKI сега с още по-добри цени, грабнаха стотици фермери

АГРА 2018: Новите модели трактори ISEKI сега с още по-добри цени, грабнаха стотици фермери
Фев. 26, 2018
Новите модели трактори ISEKI сега с още по-добри цени, грабнаха впечатлението на стотици фермери по време на селскостопанското изложение АГРА 2018, което се проведе в Пловдив. Само за първия ден от премиерата на новата серия трактори ISEKI TLE ( на цени от 29 000 лв./без ДДС за моделът 4490 с мощност 55 к.с.), търговците на Скайтрак продадоха 4 нови трактора.

През последната седмица фирма Скайтрак отчете интензивна делова и търговска програма. По време на международното селскостопанско изложение АГРА 2018 в Пловдив, гости на фирмата бяха представители на ISEKI - Япония, които първо посетиха новата търговско-сервизна база на Скайтрак.

Гостите бяха силно впечатлени от реализираната професионална концепция за търговски офис, шоурум, голям склад за резервни части, сервизен център и открита складова и търговска площ от близо 20 декара.

В допълнение, управителят на Скайтрак - Константин Вангелов запозна гостите от ISEKI с планът за разширение на складовата и логистична база с нови 20 дка., които ще бъдат застроени в следващите месеци.В рамките на деловите разговори в базата на Скайтрак, бяха обсъдени и приети по-добри ценови параметри на новите трактори ISEKI, които да бъдат още по-достъпни за българските земеделски производители и фермери. Целта е повишаване обема на пазарния дял на японските трактори от престижния бранд ISEKI.

По време на изложението АГРА 2018 в Международен панаир - Пловдив, гостите от Япония и ISEKI Франция,  участваха в премиерата на новата серия трактори ISEKI TLE, които се предлагат на изключително конкурентни цени и предизвикаха силен интерес сред стотици земеделски производители. 
През всички дни на изложението АГРА, изложбената площ на фирма Скайтрак, на която бяха изложени всички нови модели японски трактори ISEKI и пълната гама прикачен инвентар за почвообработка, сеитба, растителна защита и торене, беше пълна с посетители - както дългогодишни клиенти на фирмата, така и нови клиенти, привлечени от качествените машини и изключително конкурентни цени.Скайтрак отчете силен интерес към марката CARRERA - мулчери и фрези с автоматично отклоняващи се секции, както и към пръскачките AGRON, произведени с италиански компоненти и отличаващите се с качество и цена - без конкуренция. На щанда бяха изложени също торачките на словенската фирма Megametal, специализирани машини за зеленчукопроизводство, овощарство и лозарство, аккто и всички видове почвообработваща техника - плугове, култиватори, дискови брани.
По време на всички дни на изложението в Пловдив, интересът към пълната продуктова гама агротехника и цялостните технологични решения, които предоставя Скайтрак, а в допълнение и преференциален лизинг, изложбеният павлион бе постоянно пълен с клиенти. Този факт сам по себе си говори за професионалното отношение към всяко запитване и клиент.
Допълнителни снимки от участието на Скайтрак в изложението АГРА 2018 можете да видите към галерията в тази публикация, както и на нашата Фейсбук страница. За повече информация, справки за машини и актуални промо-цени : 0888 666 000 ; 0878 666 000