Skytrak

Новини

Скайтрак с нов шоурум и представителство на японските трактори ISEKI
24.09.2015 г.
Скайтрак с нов шоурум и представителство на японските трактори ISEKI

Скайтрак е новият официален вносител на японските трактори ISEKI за България. Компанията откри нов търговско-сервизен център, който се намира на главния път Пловдив-Карлово, след разклона за село Калояново.

Голямата търговска база на Скайтрак включва модерна и удобна приемна за клиентите, шоурум за всички модели нови трактори, просторно хале с богата гама прикачен инвентар, склад за резервни части и сервизен център, където се извършва гаранционното и извънгаранционно обслужване на японските трактори.

В компанията работят търговски и сервизни експерти, които имат дългогодишен опит в продажбите и обслужването на земеделска техника. Компанията предлага в новата си база комплексни технологични решения за овощари, зеленчукопроизводители, животновъди и зърнопроизводители. Пълната гама нови трактори ISEKI покрива и нуждите от специализирана комунална техника и машини за поддръжка на зелени площи и паркови пространства.


„Земеделските производители могат да разчитат на нашия дългогодишен опит и полезни съвети, с които да направят правилният избор за комплектация от трактор и прикачен инвентар. Предлагаме също така изключително изгодни лизингови условия и атрактивни финансови програми“, заяви Константин Вангелов, Търговски директор на Скайтрак.

Акцент през тази година ще бъде тракторът ISEKI TM 3265, който е подходящ за овощари, зеленчукопроизводители, лозари и животновъди. Тракторът ще се предлага на промоционална цена и ще е достъпен за всички стопани, категорични са от Скайтрак.

От пролетта на 2016, Скайтрак ще представи на българския пазар и новия ISEKI TH 4335 с челен товарач. Това е трактор специално разработен за нуждите на животновъдните ферми, който е компактен, високопроизводителен и на конкурентна цена.


Контакти

Адрес:
Главен път Пловдив - Карлово, след разклона за село Калояново

И-мейл:
info@skytrak.bg

Телефон:
+359 888 666 000, +359 31596120
Форма за обратна връзка

Име / Компания

e-mail

Телефон

Запитване

Изпрати